Despre noi

în culisele unui cabinet european

Bine ai venit la Cristal dental!

Bine ai venit la Cristal dental !
Daca ai ajuns aici, de acum esti pe maini bune. In mainile unuor medici stomatologi care isi practica meseria cu dedicatie si in spatele caruia se afla o intreaga echipa pregatita sa trateze cu atentie, profesionalism si multa caldura, fiecare caz in parte.

Cristal dental este o clinica stomatologica situata in sud-vestul Romaniei, in orasul Targu-jiu ,Orasul marelui sculptor Constantin Brancusi si gazda al ansamblului monumental cu acelas nume .

Am construit aceasta clinica si echipa din spatele ei special pentru a reusi sa raspundem tuturor solicitarilor pe care le avemin tara si de peste hotare.

Suntem cautati pentru ca oferim servicii premium in peisajul clinicilor stomatologice existente in partea de sud vest a Romaniei si pentru ca la fiecare pacient este tratat ca o fiinta umana care are nevoie de incredere si siguranta. Suntem mandri ca datorita profesionalismul echipei, strainii apeleaza la serviciile noastre in numar tot mai mare.

Si pentru ca trebuie totusi sa ne caracterizam singuri, putem spune despre noi ca suntem o echipa care trateaza actul medical cu multa pasiune si profesionalism!

faceți cunoștință cu echipa noastră

Fețele din spatele succesului nostru

Mihaela Diaconescu

Medic Stomatolog

Alin Diaconescu

Medic Stomatolog

Mari

Claudia

Călin

Georgiana

Doriți să vă bucurați de
avantajele turismului dentar?

noi vă putem ajuta