Turism dentar

Puteți să economisiți timp și bani dar totodată să vizitați și Trâgu Jiul , precum și frumusețile județului Gorj sau ale întregii țări.

Descoperă frumusețea
Gorjului

De ce sa aleg Cristal dental?

In ultimii ani s-a investit intens in materiale de cea mai buna calitate precum si in cursuri de specializare si aparatura de ultima generatie . La noi, in functie de procedura, pretul majoritatii tratamentelor poate ajunge sa fie chiar si de 4-6 ori mai scazut decat, spre exemplu, in Marea Britanie, Italia , Spania. Germania , Austria sau tarile scandinave.
Prin programele noastre de turism dentar pacientii din alte tari, precum si romanii stabiliti in strainatate, au posibilitatea de a vizita locurile pitoresti din Romania, beneficiind in acelasi timp de un set complet de solutii stomatologice la preturi mult mai atractive decat in tarile din vestul Europei.
Oferim pacientilor romani din alte tari si pacientilor straini oportunitatea de a beneficia de serviciile noastre de elita, auxiliar deplasarilor in tara, in interes personal sau de afaceri.
Pacientii Cristal dental beneficiaza de tratamente performante, realizate cu materiale de ultima generatie si aparatura la standarde europene. Serviciile oferite stau sub semnul prioritatii!

Capra Neagră
Târgu Jiu
Masa Tăcerii
Cheile Sohodolului
Poarta Sărutului
Coloana Infinitului
Transalpina
Shopping City Târgu Jiu

Ce asteptari pot avea de la o vacanta stomatologica?

Problemele dentare se pot rezolva/trata intr-un interval scurt de timp, in vacanta, avand ocazia sa vizitati orice zona din imprejurimile orasului targu Jiu dar si din Romania
Ne ocupam personal sa va organizam excursii la oricare din obiectivele dorite, respectand si programarile pe care le stabilim de comun acord cu medicul dentist la care sunteti programat.
Costul total estimativ al vacantei stomatologice se realizeaza dupa ce v-ati stabilit un buget si inainte de a veni in Romania. Avantajul este ca veti sti dinainte in amanunt in ce consta lucrarea dentara, excursiile prin tara, unde veti fi cazat si restul detaliilor.
Practic e o altfel de vacanta „all inclusive” care cuprinde si rezolvarea problemelor dentare. Pe scurt, impletirea utilului cu placutul! Astfel, prin programul de turism dentar, conceput special pentru dumneavoastra, puteti sa economisiti timp si bani dar totodata sa vizitati si Tragu Jiul , precum si frumusetile judetului Gorjsau ale intregii tari.

Oferta & preturi

Pe scurt, tot ce aveti de facut e sa ne trimiteti prin email urmatoarele:
O radiografie dentara pe baza careia se va face consultul la distanta.
Bugetul pe care sunteti dispus sa il alocati pentru turismul prin Romania, Targu Jiu.
Perioada in care sunteti disponibil sa faceti excursia.
Alegerea clasei hoteliere aferente cazarii pe perioada sejurului si formele de distractie sau hobby-urile dumneavoastra.
Ulterior noi revenim tot prin intermediul emailului cu urmatoarele:
Stabilire plan de tratament (durata si ore).
Stabilirea unui cost estimativ pentru tratamentul stomatologic si lucrarile dentare.
Stabilirea traseelor (, munte, orase, obiective istorice, religioase etc) in functie de sedintele la dentist si a costurilor privind vizitarea obiectivelor.
Oferirea cazarii la tarife avantajoase.